Over ons

Wij vinden het belangrijk dat uw vastgoedvraagstuk of woonwens in beweging komt!’

Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. (VOZ B.V.) opgericht in 2011 is qua omvang in de regio een niet meer weg te denken partij op het gebied van woningontwikkeling.

Binnen VOZ B.V. zijn ruime kennis, ervaring en competenties aanwezig van de bedrijfskolom die vertaald kunnen worden in realistische projecten. Door vraaggestuurd en consumentgericht te ontwikkelen is het mogelijk om projecten haalbaar te maken. De locatie, het product en de kwaliteit ervan moeten kloppen en qua prijs passen binnen de mogelijkheden van de consument. Luisteren naar wat de klant wil is de kracht van VOZ B.V.  

Prachtige referenties zijn plan Hoebenakker, Nederweert (86 woningen), Kapelse Tuyn, Roermond (57 woningen) en ZouwdalVeste, Maastricht ( 51 woningen). Maar ook Merenveld, Budschop Nederweert, Boomvalk Venray, Buizerdlaan Venray en MooiWonenVenray met een 14 tal woningen in 4 kerkdorpen van Venray!

VOZ B.V. is onafhankelijk en zoekt samenwerkingen op met aannemers, architecten en locatie-eigenaren. Onderling vertrouwen is hiervoor een belangrijke basis.

VOZ B.V. is organisator van de Vastgoed Weert bijeenkomsten ter stimulering van samenwerking binnen de regio. Teven zit de eigenaar van VOZ bv in het bestuur van Woontafel Venray, een soortgelijk netwerk van bouwers, ontwikkelaars, makelaars en notarissen

Paul van den Wollenberg, directeur