Projecten

Kallestraat, Hunsel

In de Kallestraat in Hunsel ontwikkeld VOZ bv een ruime tweekapper. Door de breedte en diepte van de kavel zijn vele uitbreidingsvarianten mogelijk. VOZ werkt altijd graag mee aan koperswensen vanuit de gedachte dat het ook de koper is die er straks op maat moet willen wonen.

De foto is van een soortgeljk project aan de Buizerdlaan te Venray. In Hunsel moet de bouw nog starten, inschrijven is reeds mogelijk

Mooi wonen Venray

Project “Mooi wonen Venray” is nu actueel in verkoop.  Het project is verspreid over 4 locaties in Venray en kerkdorpen. Het betreft twee woningtypes; De Pelikaan, een levensloopbestendige patio woning en De Lepelaar een fraaie tweekapper.

De woningtypes worden gerealiseerd aan De Roerdomp in Castenray, De Keizer Karelweg in Vredepeel, De Rector Verbugtstraat in Veulen en De Buizerdlaan in Venray.

Er is nog een woning te koop: De Pelikaan in Veulen. De woning wordt voor de koper op maat afgewerkt qua tegelwerk, sanitair, keuken en andere indelingswensen en is snel beschikbaar.

Zie funda.nl

Juffrouw Joostenhof, Nederweert

Kenmerkend voor het plan is de ruime opzet. Via een verlengde oprit door openbaar groen en wadi’s bereikt men de eigen woning. Als het regenwater is ontkoppeld. Dit plan omvat 13 levensloopbestendige woningen, 6 tweekappers en 2 vrijstaande woningen, Alle 21 woningen waren binnen 3 weken verkocht

Parc Ysselsteyn, Ysselsteyn

ParcYsselsteyn is de projectnaam van de locatie gelegen aan de Veenbes te Ysselsteyn, Venray. De locatie vormt de unieke overgang van het groene speelplein aan de ene zijde naar het landschap, via een park met riet en waterpartijen, aan de andere zijde.
ParcYsselsteyn vormt letterlijk de afronding van een unieke uitbreiding van Ysselsteyn. Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV ontwikkelt  hier zelfstandig een 8-tal individuele woningen; 3 woningtypes in diverse prijsklassen. VOZ heeft bijgedragen aan de speelelementen op het speelplein

86 woningen Hoebenakker, Nederweert

Buizerdlaan, Venray

Project Buizerdlaan Venray bevat 6 levensloopbestendige “De Admiraal” woningen.
Speciale aandacht voor de niet alledaagse ecologische erfafscheiding, met vogelnesten, bijenhotels en kruipluiken voor mollen. VOZ ondersteund hiermee de werkplaats voor mensen met een beperking. 

Boomvalk, Venray

‘Boomvalk’ is de straatnaam in de de uitbreidingswijk ‘Aan den Heuvel’ waar VOZ 14 afwisselende nieuwe woningen heeft ontwikkeld. De verspringingen in de rooilijn geven een mooi afwisselend en dorps effect. De Boomvalk vormt een statige laan en zorgt voor de afbouw van dit wijkdeel .
Na start bouw fase 1 is het snel gegaan met de verkoop van fase 2 en 3. Uiteindelijk zijn alle woningen in een bouwstroom gebouwd.De verkoop verliep via Peelrand Makelaardij, Venray. Bouwstudio Coolen is verantwoordelijk voor het ontwerp.
Boomvalk, Venray is een zelfstandige ontwikkeling van VOZ B.V.

Heuvelweg, Weert (particuliere woning)

Op verzoek van een echtpaar uit Weert realiseren wij een levensloopbestendige woning op een door koper gekochte vrije kavel.

VOZ ontzorgt de koper volledig door de woning turn-key op te leveren.

Blekerveld, Nederweert

Midden in plan Hoebenakker, op slechts 700 meter van de kerk van Nederweert, realiseert VOZ B.V. 6 Kolonel-woningen en 2 Brigadier-woningen.

Mandenmaker, Nederweert

Aan de Mandenmaker realiseert VOZ B.V. 12 tweekappers, 2 vrijstaande woningen en 1 levensloopbestendige woning. De laatste twee woningen worden nu afgebouwd, de overige zijn al opgeleverd. De 12 tweekappers waren binnen 3 weken uitverkocht! De verkoop verliep rechtstreeks via VOZ B.V.

Merenveld, Nederweert

In de wijk Merenveld, Nederweert-Budschop realiseerde VOZ B.V. 2 woningen onder-1-kap. Volgens stedenbouwkundige eisen moesten hier de garages via de achterom bereikbaar zijn. Via loting mocht een aantal ontwikkelaars ieder 2 woningen ontwikkelen waardoor er een gevarieerd beeld is ontstaan. VOZ B.V. ontwikkelde hier een mooie tweekapper met Engelse-kap in jaren-30-stijl.

ZouwdalVeste, Maastricht

Aan de rand van Malberg, tegen het Zouwdal heeft VOZ B.V., voor  het samenwerkingsverband Malberg B.V. waarin de Gemeente Maastricht, woningstichting Servatius, Woonpunt en AM participeren, 51 woningen ontwikkeld. Alle woningen zijn verkocht en inmiddels opgeleverd. VOZ B.V. heeft hier de totale projectleiding gedaan van initiatieffase tot oplevering, inclusief infra en opstal. De verkoop verliep via Damen Makelaardij. De architectuur is van Buro Boosten Rats uit Maastricht. BAM Woningbouw was verantwoordelijk voor de uitvoering van de woningen.
Inmiddels is de volgende fase van 84 woningen in ZouwdalVeste, Maastricht in verkoop.

Kapelse Tuyn, Roermond

Voor woningcorporatie Wonen Zuid en AM heeft  VOZ B.V. de marketing en projectbegeleiding, inclusief opstal en infra, van 58 woningen in plan ‘Kapelse Tuyn’ verzorgd. De verkoop verliep via Jack Frencken Makelaardij.
Quant Architectuur is verantwoordelijk voor het ontwerp. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd en vormen samen een mooie inbreiding in een bestaande wijk.